SSF DNA-märkning i samarbete med Västkustens Båtförbund

I mars så inledde Stöldskyddsföreningen ett samarbete med Västkustens Båtförbund vilket gör att medlemmar i VBF har möjligheten att köpa DNA-märkning till ett reducerat pris. Varje enskild medlem går själv in via länken till sidan där man kan beställa en märksats med DNA-märkning till 20% rabatt. Ordinarie pris för en märksats är 799 kr inklusive moms, men medlemmar betalar enbart 639 kr inklusive moms. Beställ DNA-märkning här : https://www.stoldskyddsforeningen.se/vastkustensbf

SSF DNA-Märkning är den senaste tekniken inom stöldskyddsmärkning och fungerar brottsförebyggande, vilket får gärningsmannen att avstå från att stjäla märkta föremål. Dels för att ett märkt föremål blir svårare för gärningsmannen att sälja vidare, men även för att risken ökar eftersom gärningsmannen nu kan bli ihopkopplad med en brottsplats och ett tidigare brott. Med DNA-märkning kan stulet gods återlämnas till ägaren tack vare spårning av DNA och Mikropunkter.

En märksats innehåller en behållare med DNA-blandning och mikropunkter i UV-reflekterande lim, varningsdekaler, applikator och instruktioner.  Med märksatsen kan man märka mellan 30-100 olika föremål, det medföljer 30st dekaler för föremål och 2st för att fästa på dörr och fönster på båten.

Använd SSF DNA-märkning för båtmotorn, trailer, drev, elektronik, navigationsutrustning, båtverktyg och andra värdefulla föremål som finns i båten.

You may also like...

1 Response

  1. 2016-05-03

    […] Vi vill också ta tillfället att informera om ett erbjudande vi fått från Västkustens båtförbund om s.k. DNA-märkning av våra båtar. Mer information om erbjudandet finns här. […]